Regulament Taxi.

In jos

Regulament Taxi.

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Ian 15, 2016 9:50 am

Reguli generale

- membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.

exemple:
- pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.
- pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii risca avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
- injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
- jignirile usoare ('n00b-ul drq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, in functie de gravitate.
- limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider.

- spam-ul pe chatul /tx este sanctionat in functie de gravitate, cu AV, FW sau uninvite.
- trebuie sa respectati liderul & subliderul si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni.
- deathmatch-ul (DM) aiurea este sanctionat cu FW sau uninvite, in functie de gravitate si de abateri.
- este interzis sa folositi masinile factiunii in scopuri personale.

- Liderul trebuie sa ia decizia cea mai corecta in functie de situatie.


Reguli activitate

- membrii care nu se logheaza pe server timp de 3 zile si nu au o cerere de inactivitate primesc uninvite.
- cei care au rank 1, indiferent de zilele in factiune nu pot depunde o cerere de inactivitate.
- nepostarea raportului de activitate la rank 1 se sanctioneaza cu uninvite si 40 fp.
- nepostarea raportului de activitate la rank 2-5 se sanctioneaza cu fw (faction warn).
- neprezentarea la o sedinta fara a posta o cerere de invoire este sanctionata cu FW.

Skinuri

- membrii factiunii sunt obligati sa poarte skin-urile specificate in topicul cu 'skin-uri' din forumul factiunii.
- daca un membru e atentionat ca are un skin gresit si nu doreste sa il schimbe, acesta va fi sanctionat cu FW.
- doar fetele pot folosi skin-ul de fata al factiunii.

Reclamatii factiuni

- liderul / subliderul poate respinge reclamatiile care nu respecta modelul sau contin jigniri, dar playerul care a facut reclamatie are dreptul sa refaca reclamatia. reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu suspend 1-7 zile pe panel de catre admini.
- subliderul unei factiuni are dreptul de a raspunde la reclamatii, cu acordul liderului, dar in cazul unor greseli in reclamatii, liderul va fi sanctionat, nu subliderul.
- playerii care fac reclamatie nu au dreptul de a face o alta postare pentru aceeasi reclamatie. Reclamatiile facute aiurea sunt sanctionate cu suspend 1-7 zile pe panel.

Regulamentul chat-ului [/tx]:

- Trebuie să păstraţi un limbaj decent faţă de toţi membrii, indiferent de rank.
- Nu aveţi voie să faceţi afaceri sau să puneţi întrebări despre ele.
- Este interzis spam-ul şi CAPS LOCK-ul.
- Dacă aveţi un limbaj vulgar sunt şanse mari să fiţi sanctionaţi cu Faction Warn sau sa fiti demisi, depinde de caz.
- Sunteţi obligaţi să ascultaţi mereu de un rank superior când spune ceva pe acest chat, chiar dacă face parte din altă companie.
- Nu aveţi voie să folosiţi emoticoane pe acest chat.
- Nu aveţi voie să salutaţi pe acest chat.
- Nu aveţi voie să folosiţi acest chat pentru poveşti sau diferite întâmplări, aveţi [/sms] | [/call] pentru astfel de discuţii.
- Pe acest chat puteţi să purtaţi discuţii relevante, este făcut în scopul de a ne ajuta. Puteţi să-l folosiţi pentru repair / refill, să ajutaţi pe cineva când nu ştie o locaţie sau alte lucruri importante.

Comenzile factiunilor:

- [/taxi accept id] - pentru a accepta o comanda.
- [/taxi cancel id] - pentru a renunta la o comanda.
- [/fare] - duty on.
- [/f] - chat-ul factiunii.
- [/gdeposit money suma] - pentru a introduce bani in seif.
- [/tx] - pentru a comunica cu celelate companii de Taxi.


Alte informatii:

- Aveti voie sa purtati orice job legal. Cine este prins cu job ilegal riscă Faction Warn. Joburi ilegale / interzise: Arms Dealer, Drugs Dealer, Car Jacker.
- Alegeti cea mai rapida ruta, nu ocoliti clientul. Puteti fi sanctionati cu AV / FW / Uninvite, in functie de abateri si locatia necunoscuta.
- Fare-ul este: 500$ ziua si noaptea.
- Nu aveti voie sa vorbiti la telefon sau sa dati mesaje daca ati acceptat un client, daca e ceva urgent intrebati clientul daca va da voie. Se sanctioneaza cu AV / FW in functie de gravitatea situatiei si de abaterile din trecut.
- Nu aveti voie sa puneti [/fare] unui coleg( se referă la toti membrii companiilor Taxi LS,LV, SF) sau mafiei care va protejeaza (daca aveti una) se pedepseste cu Faction Warn.
- Dupa ce folositi un taxi distrugeti-l sau aduceti-l la HQ, nu rataciti taxiurile. Daca luati crash sunteti obligati sa tineti minte unde ati lasat masina si sa va duceti sa o luati.
- De asemenea, aveti voie sa puneti orice tuning la masini, in afara de NOS si CULOARE care sunt pedepsite cu Faction Warn.
- Este interzis sa cereti bacsis unui client. Se pedepseste cu Faction Warn.
- Este interzis sa ajutati un Arms Dealer sa faca materiale. Se pedepseste cu Faction Warn.
- Este interzis sa detineti droguri. Se pedepseste cu Faction Warn.
- Este interzis să vă puneţi AFK în timp ce efectuaţi o comandă, dacă clientul urcă in maşină in timp ce voi sunteţi deja AFK, nu se ia in considerare. Abaterea de la această regulă poate duce la Faction Warn. Pentru a dovedi că un membru este AFK în taxiu sunt necesare dovezi video, iar videoul să aibă cel puțin 1 minut în care filmați taximetristul stând AFK. În cazul în care membrul taxi primește crash, acesta nu va fi sancționat dacă revine cu o dovadă (video / screenshot) cu crashul jocului la ora respectivă. Pe lângă dovada asta, se pot verifica și logurile când membrul s-a logat imediat.
       (!) În cazul reclamațiilor ce conțin video (cel puțin un minut AFK) se pot închide automat, iar membrul să fie sancționat. Nu durează un minut să iei crash nici cu cel mai slab calculator.
       (!) În cazul reclamațiilor ce conțin poze reclamația va fi închisă și membrul nu se va sancționa. Pentru a fi sancționat un membru pentru AFK în taxi este nevoie doar de dovezi video cu minim 1 minut de filmare.
        (!) Pentru fraudarea dovezilor cu crash se aplică sancțiunile din regulamentul serverului și anume banarea respectivului jucător pentru fraudare dovezi / editare dovezi.
- Este interzis sa luati un client acceptat inainte de un coleg de-al vostru, chiar daca sunteti in apropiere nu aveti voie sa-l luati, din moment ce colegul vostru a dat inainte [/taxi accept id]. Cine se abate de la aceasta regula va primi AV la prima abatere, apoi Faction Warn la a doua.
- Un taximetrist are dreptul sa dea afara un client din masina ([/eject]) daca acesta doreste sa fie "plimbat" refuzand sa specifice o locatie exacta cand sunt alte comenzi de indeplinit, jigneste, injura, face dm. Un taximetrist are voie sa foloseasca comanda [/eject] in cazul in care se urca in masina un alt jucator dorind o loatie diferita fata de ceilalti clienti aflati deja in masina, acesta refuzand sa se dea jos.
- Aveti voie sa reparati masinile in timpul unei curse, doar dacă clientul vă dă acordul, cine se va abate de la această regulă va primi Faction Warn.
- Nu aveţi voie să luaţi un client acceptat de un membru din alta companie taxi, la prima abatere veţi fi sancţionaţi cu avertisment verbal iar la a doua cu Faction Warn.
- Aveti timp la dispozitie pentru postarea dovezii cu achitarea unei amenzi 24 ore, daca nu riscati Faction Warn.
- Cine refuză să plătească amenda pe care a primit-o, va primi Faction Warn.
- Nu aveţi voie să faceţi spam cu [/fare], apare tuturor jucătorilor online în acel moment şi îi puteţi incurca, această 'suferinţă' va fi sancţionată Faction Warn.
- La două avertismente verbale acumulate, se va acorda un Faction Warn.
- Sunteţi obligaţi să cunoaşteţi toate locaţiile importante din oraşe. Dacă nu ştiţi o anumită locaţie spuneţi-i clientului să vă spună un punct de reper. Daca acesta refuza sa dea un punct de reper sau il da la misto, nu o sa fiti sanctionati (depinzand si de importanta locatiei). În cazul în care aveţi o reclamaţie si sunteti vinovati, la prima abatere veţi primi AV / Faction Warn, iar la a doua abatere FW / uninvite.
- Nu aveţi voie să faceți plângere unui coleg din facțiunea voastră, puteți contacta liderul/subliderii printr-un PM pe forum. Cine se abate de la această regulă va fi sancţionat cu Faction Warn.
- Amenzile pentru ce se intampla la sedinte sau pe chat-urile [/f] si [/tx] sunt setate de fiecare lider si trebuie sa apara la fiecare factiune.
- Cei care cer ajutorul jucatorilor pentru a efectua comenzi sunt sanctionati cu faction warn / uninvite.

Admin
Admin

Mesaje : 12
Data de înscriere : 15/01/2016

Vezi profilul utilizatorului http://newrevolution.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum